5 weeks & ada cyst

Salam. Siapa ada pengalaman pregant & ada cyst. Saya baru lepas scan early pregnancy. Doc scan dah ada kantung & ada cyst dlm 2cm di ovary kanan. Doc ckp takde pape, nanti dah lelama dia mengecut. Huhu

2 Các câu trả lời

mcm kwn sya, dia xtaw dia mengandung, cek klinik sakit perut, bila scan ada cyst dan dia mengandung, makin lama cyst tu hilg, syukur,, skrg da 8bln kwn sya

Saya scan pon dr kate cyst saiz 1.3cm. Insyallah akan mengecut dr cakap.. Mudah2 han x serius la..