Jahitan bersalin terbuka (normal)

Salam, siapa ada pengalaman jahitan bersalin terbuka? Sy bersalin normal anak pertama. Sy hari ke-6 nurse cek jahitan terbuka. G kk dr bg antibiotik & ubat tahan sakit. Dr kata lps seminggu dtg lg utk dia cek. Kalau jahitan still xok dia akan refer hosp utk jahit semula. Sy trauma nk jahit semula sbb yg aritu pon masih terasa lg. Ada x tips nk bg jahitan bercantum sendiri? Atau perlu ke sy ke klinik swasta dan jahit sbb klinik swasta boleh minta utk bius

1 Trả lời

macam mana refer kne jahit smule ke? #21Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec