hipertiriod gnggu tahap kesihatan

salam semue mommy2..alhamdulillah sis dah 17w2d ari ni terase lamenye nk sampai tarikh due bln 5(2020),sis nk tnye ade x ibu2 kat sini masalah hipertiriod,kncg manis,kencing kotor..sis hnye mmpu terbaring lesu dan x mmpu nk buat kerja umah..menangis je soram2,mslh hiper ni akn gnggu tahap kesihatan..btw ni ank ke 5 tp first time ade mslh camni..

2 Các câu trả lời

salam, saya sama macam sis keadaan skrg. risau dkat baby. ada risiko tak dkat baby. sya skrg 25 weeks and minggu dpn jmpa pakar untuk Hipertiroid ni. sya pun ada masalh kncing kotor. boleh tak share ada apa2 effect kat baby tak

Awak hyperthyroid ade kne consuem ubat tak?