Counting Days

Salam semua..tadi pagi sy ad trun tanda lendir + darah..dah g hospital ..doc check jalan xbuka lagi..so sy kne dschrge..perut sekejap2 je rasa mgeras..harap semua dpermudahkan..?

2 Các câu trả lời

Maaf sis nk tnya, lendir tu lendir mcm keputihan ke? Maaf, sy prgnant anak sulung. So nk tau jugak tanda2 mcm mana. Nurse mmg ada bgtau tanda2 bersalin semua. Tp tk slh kan sy nk tnya pd yg berpengalaman. Thanks ya sis. 😊

5y trước

Ye betul sis..cm tu tanda nye..:)

Wslm..bykkan berjalan, naik turun tangga pelan2. Baca surah Maryam, doa nabi Yunus, zikir & selawat inshaaAllah ok

5y trước

Tq sis.