18 weeks 5 days

Salam semua,sye nk tnye. Mmg Normal ke 18weeks ni tak bole tido malam, lepastu perut rse krem ii sakit .sering rse mcm perut tegang , Pinggang pon sme tau ii sakit krem ? And ape perlu sye buat ? Bole sapu mnyk pape ke ?😌 husb jenis keje malam je , tggu dia blik pagi . Bru la dpt tido itupun kne husb usap perut bru selesa 🥲 #firstmomfirstbaby

2 Các câu trả lời

normal. tapi nk sapu minyak panas tak digalakkan. just go with the flow.

kalau myk panas xboleh sapu dipermukaan perut ya.

10mo trước

kalau sapu minyak yu yee tu bleh tak ?