Antibiotik

Salam semua..sya cuma nk share & jgk minta pendapat..sya preg 12mnggu lbih..dan alami batuk dlm 3mnggu dh mcmtu..1/6 baru² ni doc ada bg antibiotik pastu mlm tu first mkn..esok pagi ada keluar darah kt spender besar duit 50c 2tompok..pastu makin byk kluar..merah fresh pekat..trus g hosptl..doc check semua bwah ats & saluran semua oke..bby pon oke lg..kne than wad utk pantau..hari ke2 sy xmkn antiobiotik sb tkot..then trus stop darah..xde kluar lnsg utk hari ke2 tu..tp doc pakar dtg check kne mrh sb xmkn..pastu dia tkar antbtik lain..mlm hri ke2 tu mkn anbtik xlme tu mutah truk..tgh mlm mcmtu kluar drh blik smpai ke pgi..pgi eskkn bgtau doc then doc pkar sruh tukr lg antibiotik lain..hari ke3..kli ni yg jnis air plk msuk jrum kt tgn..dlm 10-15mnt mcmtu kluar drah mcm air..smpai bcor pad..bgtau doc dorg nk check saluran bwah tp drah tgh byk kluar so xdpt check lg..now sy xthu bby mcmna skrg..perut masih sakit dri hari pertma msuk wad smpai hri3 harini..skit cramp + senggut..td nurse nk msuk lg antibiotik sy xnk dh .tkot..

5 Các câu trả lời

Keluar darah byk sgt sekali darah ketul mcm ati ayam..

4y trước

Blom lg..td doc nk check saluran bwah tp drh kluar lg hold dlu..