Keluar lendir coklat

Hi smua. Usia kndungan sy 11mnggu.momy ada pnglman mcm sy x, kluar lendir brcmpur drah(coklat)mlm tu sellu batuk kuat tngah mlm smpai pgi. Mula" tu sikit. Hri kdua brtmbh byk kluar. N jdi terang mcm darah segar. Hri ni bru nk g doktor. Risau laa☹️☹️

4 Các câu trả lời

terus giii emergency yunk ya allah risau plk sy sbb dh keluar darah. buat sementara waktu nii jgn buat kerja berat ii and banyakkn berehat yeee. sy doakan awak and baby takde pape yg series amin

better ke kecemasan @ PAC . Jangan ke klinik. sebab klinik akan tolak ke hospital jugak kalau benda tu serious

segera terus ke kecemasan. jgn tggu. snap gmbr drh dn tunjuk dkt doctor dkt sna

terus p emergency sis. jgn jd mcm sy.. sy lambat p hospital, last2 gugur.