Elok ke tahan muntah?

Salam semua,saya nak tanya..awal2 preggy nie mmg symptoms mak2 akan loya n muntahkn..mcm saya dr awal taw preggy sy tahan je muntah tu..smp dh hujung2 tekak..tetap tahan sbb xnk muntahkan balik..ade pape kesan tak or tu biase2 saje? Ank 1st dlu xde gini..skrg je..huhu..smp rase dh smp tahap xtahanla kdg2 tu..huhuh

2 Các câu trả lời

Saya pun same sis,yg kedua no emosi terkdang pasal smua makann Tak nak vitamin smua blm terima loyo.lepas tu macam macam rase badan

Buang yg keruh ambil yg jernih.. Tau x mmbantu. Tp muntah bole tahan??#SedangKumpulPoint. 😁