Hamil uri kat bawa

Salam semua..sapa ada pengalaman hamil uri kat bawa..??sbb saya hamil 20 week..dah jumpa doc dan scan doc ckp uri kat bawa..takut pulak rasa nya..???

3 Các câu trả lời

Cuba buat posisi sujud dlm 5 ke 10 mnit..x kira la bpe kali shari..inshaAllah akn naik uri..sy dh cba dn berkesan..msa kndungan 28 week uri kt bwh..scan msa 32 week dh naik..sis cuba la dlu..tawakal

Masih awal lagi, doktor akan review balik by 32 weeks. InshaAllah doakan yang baik. Jangan buat kerja berat.

jgn buat kja berat2.. mcm sy doctor nasihatkn berpantang* dulu..