TIDUR

Salam semua,nk tnya betul ke kita xboleh tido terlentang masa awal pregnant? Kene tido mengiring dan tak boleh mengeliat? 1 bulan lebih baru..

2 Các câu trả lời

Awal lebih selesa mniarap wlau yg sbenarnya selalu tidur tlentang.. bila perut da mbesar.. skejap ke kiri.. skjap ke kanan.. hukhuk..

Wslm sis.. awal pregnant yg boleh, 4 bulan & ke atas yg x boleh 😅

5y trước

Kn sbb awal2 tu bby kecik lg... saya skrg ni dh 14w klo tdo trlentang mcm x selesa.. kne tdo ke kiri .. ke kanan pon x selesa sbb saya rasa bby dok belah kanan je ☺️