Cara hilangkan ruam baby

Salam semua..nk tanya ibu2 pakai krim apa ye yg sesuai untuk masalah anak saya ni..baru shj start jadi masa baby mkn buah mangga..adakah baby alergic mangga? sekarang dekat kampung kelantan cuaca mmg sangat panas dan ruam tu semakin banyak..ada apa2 krim yg ibu2 boleh suggest dkt saya?

Cara hilangkan ruam baby
1 Trả lời

sy sapu sudocrem kalau anak ada ruam. atau awak pergi farmasi/klinik untuk dapatkan ubat untuk anak.

1y trước

Saya baru beli krim yg sis syorkan tu..mudah mudahan berkesan sis