Berat Naik Mendadak

Salam semua.. Nak tanya kalau berat naik mendadak, ada kena apa2 tak dengan nurse time checkup akan datang? Saya last checkup bulan 6 berat 72kg, minggu depan checkup untuk bulan 7 tapi berat sekarang dah 77kg.. Naik 5kg, nurse bising tak? Atau kena apa2? Tq semua

22 Các câu trả lời

sama la sy dah kena bru je kmarin jmpa nurse, tpksa selang 2 hr cek bp kt klinik 😅 slama 2 mngu.. sbb berat naik mndadak.. 😂

Kalau kk tmpat sy.. Nurse xbising..cume biasanya kena mnum air gula skali lg dan dtg kk smggu 2kali utk check bp..

Kalau dekat kk yg slalu sy checkup dia xbebel. sbb berat sy dari 58kg dn sekarang 75kg. Sy baru 21weeks😂😂

Wslm.. nnt kena minum air gula walaupun belum smpai waktu yg doc pnh ckp sbb GDM kena detect cepat..

5y trước

Okey sis Tq2🙏😊

Tmpt sy nurse x bsing tp dieorg kne ikot prosedur la kne mnum air gula + cek daily bp

Sy dah kena 😅 bukan kena marah, kena minum air gula 😅 tiap minggu naik 1kg+ 🤣

4y trước

x.. Alhamdulillah normal sis hehe..

Nanti kena minum air gula..xdela nurse nk mrh..xuma tegur2 biasa je..

Siap sedia la telinga sis..tu tanda cepat minum air gula..🤣

Sy naik sekilo pun dh kena minum air gula.. 😂😂

5y trước

Tu laaa.. Heheheh Aamiin2 In Sha Allah sis😘😘

Slalunyer nurse akn suruh minum air gula