Hospital bersalin dan caj

Salam semua..boleh share tak hospital swasta mana yg benarkan suami masuk tmnkan isteri kat wad n kadar caj utk bersalin czer? Musim2 covid ni x semua hospital bg pelawat masukkan? Tq in advance share info.

2 Các câu trả lời

Rasanya sekarang semua hospital dah benarkan suami temankan isteri asalkan suami dh melengkapi dua dos.

3y trước

Klu gov blh teman kt labour room je setakat ni. Wad masih tk boleh, ni info yg sy dpt masa warded kt Hospital Putrajaya. Tapi kalau swasta, ambik wad katil single suami boleh teman yg penting swab test negatif.