dgupan jantung baby

Salam semua...biase bpe minggu ye leh dgar degupan jantung banyak..Sya 14 minggu masih x dgar lagi

23 Các câu trả lời

😅😅😅..tiap kali scan dgn pakar n kk x pnh dengar degup jantung..doc tgk kelip2 dah ok😅😅😅..bila tanya nurse..nurse ckp nnt masa dah rasa gerak bby br nurse guna mesin utk check degup jantung...

Klau berdenyut kt perut tu. Tu nadi si ibu. Kena guna alat yg nurse guna bru dgr. 1 lg klau kndungan dh bsar skit. Baby sedu kt dlm. Boleh rasa. Lagi dekat due lagila brgegar prut time dia sedu 😊

5y trước

Saya lg sebulan due, cma smpai skrg xtau cmne nk bezakan sedu baby tu..

Wasalam. Sy 1st scan 10w ++ dh dengar heartbeat. Minggu lepas c/up 20w nurse tanya baby dh gerak ke. Pastu dia guna mesin biasa je dengar heartbeat baby. Kuat dh bunyinya 😊

Sya pon sama dlu 13weeks tkde lg degupan jantung smpi repeat scan 14weeks Alhamdulillah dah ade

Saya scan 6w3d dh dpt dengar degupan jantung bayi. Rasa nak nangis je depan dktr sbab 6tahun menunggu

5y trước

Harap semua nya dpermudahkan bagi kita ye sis😊

Saya weeks 12 da ade jantung. Tak tau la bila ada jantug. Sbb scan2 ritu dah ade 😅

Sya week 13 dh bleh dgr jntung bby.. tpi kena cri bwh skit sbb kndungan msih kcik

Sy 1st scan masa 10w doc dh bg dengar heartbeat baby..

nurse tak cek ke? selalu checkup nurse dengar degupan

Sy nurse dgr heartbeat guna fetal doppler masa 16w