Scan baby usus di luar

Salam, hi semua..baru baru ni saya pergi scan d hospital dan doktor syak baby dalam kandungan saya, usus dia di luar perut..saya buntu, saya tak tahu nak buat apa, saya rasa down sangat..hari hari nangis..tolong komen sikit siapa ada pengalaman macam saya, terima kasih

1 Trả lời

Dalam masalah macam ni setahu saya selepas kelahiran dokter akan opreation baby untuk masukan usus . Sy pernah tengok kat tiktok .jngan sedih2 okay sis semangat sebab baby pun mau mamanya sama berjuang kan 💪🏻

2y trước

terima kasih sis bagi saya semangat🥲