Detail scan baby usus mengelembung

ada yang sama kes atau tahu kenapa? detail scan dkt sonobee 21weeks. detect kelainan dkt usus perut. doktor sonobee just bg surat refer suruh buat appointment dgn pakar

Detail scan baby usus mengelembung
1 Trả lời

Sama macam saya.. usus baby bengkak :(.. doktor kata takut ada masalah genetic.. dah buat genetic test tunggu result 30/1.. klau masih bengkak doktor kata kena pikir jln terbaik samada nk terminate pregnancy atau nk teruskan tp banyak risiko

5mo trước

Alhamdulillah buat operation 2x skrg dah okey😃