Jus untuk Hamil

Salam semua..apa pendapat ladies smua ttg jus2 utk hamil yg tgh viral dan bnyak dijual on9 sekarang. jus mamariam la..jus momom hope la dan mcm2 lagi. Ada sapa2 bjaya pregnan selepas consume produk mcm ni x?

10 Các câu trả lời

Saya pengguna jus mamomhope sis.. .. Alhmdulillah sya peggy.. .. 6thun penantian nk ada bby..Cuba macm2 jamu tp xlkt start minum mamomhope bulan8 2018.. Sbuln lps aml alhmdulillah sya preggy tp xlma sbb kndungn luar rahim... Sya xnk pts asa sya repeart lgi beli jus mamomhope 2botol alhmdulillah rzki 2019 sya lkt pda buln 4.... Sya dh minum 3botol stgh sya bli 4botol.. Alhmdulillah tq mamomhope

Depends sebenarnya...Sye minum jus mamohope xde effect pape...maybe yg bjaye sesuai dgn antibodi....ini product ikhtiar untuk Sye stabilkan hormon period sye alhamdulillah asbabnye now Sye dh 4bulan penantian 8tahun...

Yelah sy pun ada gak tye2 harga produk2 ni. Tapi belum nak beli lagi. Takut2 gak dan masa ni sy amalkan asid folik dalam 3 bulan ni dulu sebelum try pregnan balik.

Yess boleh cuba sis.. Sya pengguna mamomhope alhmdulillah brkat bsbar n dgn bntuan ikhtiar mamomhope Alhmdulillah mlkt.. Rzki Allah.. Jgn pts asa

Sis mkn kurma bertangkai n susu kambing segar je ..amalkn selalu pagi dan mlm .. InshaAllah berhasil.. Kurma mmpu mnguatkan sistem dalam wanita

5y trước

Sy tak psti ..better yg fresh punya sis.. Klu serbuk dia dh diproses

Pendapat sy, lebih baik kalau sis makan makanan sihat je. Jus2 ni tinggi kandungan gula. Apa2 pun kalau berjaya itu cuma asbab.

i xnk bongkak . tp i tkt nk consume yg viral2. lagi2 bila kita ni obese 88kg tkt amek risiko .

Dulu sy ad try JSP, trus lekat xhbis sbtol pun Alhamdulillah dia bg kta subur JSP by Eida Laura

Kawan sy try mamome hope.. Alhamdulillah dgn asbab ni.. Dpt rezeki ank

Yg penting usaha, doa dan tawakal.. Jgn stress2 sgt.. Sy berjaya hamil lps amalkan pil herba maharani.. 3 kotak jgk la.. Ambil masa skit sbb tinggal 1 Fallopian tube je..