HB Low

Salam semua xtahu dah nak makan apa HB still jgk rendah ..dh makan semua yg diberitahu tp xjgk jd..adakah HB rendah jgk blh disebabkan stress dan kurang makan..sedihh n risau #28week

1 Trả lời

Saya pon ada masalah yg sama..naik turun hb saya..last check up dah naik hb saya..sbb ikut tips dari nurse kk dia cakap lepas makan zincofer/obimin/maltofer ka apa makan bnda masam mcm limau..penyerapan vitamin tu lebih berkesan

5y trước

Blh try cara ni pula..thanks info