Confuse

Hi salam semua. Sye 1st pregnancy..skrg dah 38weeks..semalam ada sakit2 contraction kerap gak + lendir darah sikit..tapi bila gi hosp baru buka 1cm and doc suh balik ruma dulu. Skrg sye dah confuse bila patut sye gi hosp. Pasal sakit yg betul2 nak bersalin tu sye xpasti. Sbb skrg ni pun mmg dah sakit2 tp kejap gi dia hilang n dtg blk. Still masih bole terkawal. Tp risau gak.

2 Các câu trả lời

sakit 5 mnit skali n sakit dia rasa menekan sgt kuat kt pangkal ari2..smpai nk jln xboleh..

Tengok sela masa..klu sakit kontraksi tu setiap 5 minit mmg fasa aktif dah tu