OPK Faint Line

Salam semua. Sya ingin btanya pengalaman sesiapa y pernah guna OPK. Saya dah 2 bulan guna OPK, setiap kali habis period. Tapi hari-hari cuma 1 line, atau pn 2 line (line pudar di Test). Belum pernah lagi dapat +ve. Saya takdapat tahu exact hari subur saya. Biasanya sya test pkul 2pm, atau 7pm. Ada tak y pernah alami mcm ni? Ada peluang mengandung tak walaupun tak dapat kesan hari ovulasi y tepat thru OPK ni? Sudah TTC 2 tahun..

2 Các câu trả lời

Awk kena test setiap hari.. Jgn pernah miss esp lepas je abis period. Beli opk test banyak2 Kat shopee. Sy pon Alhamdulillah.. Mengandung hasil guna opk setiap hari

Cuba pergi check pakar..takut kemungkinan kilang telur bermasalah sedikit..