10weeks ++ tapi baby tiada heartbeat

Salam semua.. Sya baru balik dari scan dgn Dr..baby dah nampak tapi takde heartbeat..?? Dr bgtau high chances utk miscarriage.. Tunggu lagi 1 week jumpa Dr lagi utk scan tgk mcm mana..Ada sapa2 yg mcm kes sya?Tolong share yer, sya sedih sgt ni..???

2 Các câu trả lời

Sy ada last year.. Misscariage jgk.. Heartbeat slow2 sdh.. Last2 . 😭sy kguguran.. Klu sis ada pendarahan cpt2 prgi hospital.. Dan contraction yg kuat smpai xbermaya baring jer.. Bagus pergi hospital..

Lupa, scan tadi melalui bawah..so baby tak gerak n takde heartbeat....