Bleeding

Salam semua.. Sy sedang pregnant 2 bulan, tp dlm masa yg sama, sy bleeding.. Tp x byk dan x kerap..klinik 1st doc just injection dan bg ubat kuatkan rahim.. 2nd klinik doc scan bwh dan rupanya ada polyp.. Doc terus buang serta merta.. Now dh 1 hari slps prosedur buang polyp, tp tiap kali kencing mesti ada darah sikit2.. Normal ke??

1 Trả lời

lama2 akan hilang. mcm sy aritu dlm hampir 2 mggu juga bru clear dr spotting lepas buang polip.

2y trước

hi puan fathiyah boleh tanya, selepas buang polip brp lama boleh hilang spotting tu?