Lendir coklat

Salam semua. Sy nak tanya, sy ada keluar lendir coklat waktu kencing. Lendir ni betul2 sama macam lendir yang keluar setiap kali sy hujung2 period. Normal ke? Sy baru 8weeks. Dah pegi scan doktor swasta tapi belum bukak buku pink.

2 Các câu trả lời

Kite same, sy pon 8w ad lendir coklat.. janin dh nampak dan ad heartbeat.. doc ckp threaten miscariage sbb sblm ni prnh keguguran.. sis mcm mne skrg? Kandungan ok?

4y trước

Saya alami situasi seperti sis sekarang..saya risau.. dah 5bulan komen sis ni,saya pasti baby mesti sihat2 kan🥰

Time scan tu doc ckp ape?