Scan cuma nampak kantung sahaja ... Normal ke ? 6 minggu 4 hari

Salam semua .. sy nak tanya , smlm sy g scan , doktor kata cuma nampak kantung sahaja(6mingu 4 Hari according last menstrual period ) ... Doktor bg next follow up selepas 3 minggu. . sy jd risau la pulak .. adakah ibu2 pernah mengalaminya ?

1 Trả lời

Waalaikumussalam, normal tu mommy. Jangan risau sangat ye. InsyaAllah takde apa2 tu. Selalunya mmg 8 weeks dan ke atas baru nampak masa scan.😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers