5 weeks

Salam semua. Sy bru hamil 5 minggu, cek guna clear blue... perlu ke sy pergi scan dan buka buku pink atau kena tggu dlu? Lagi satu, skrg ni sy dh kena mula minum susu ke? Susu apa yg sesuai? TQ semua.

2 Các câu trả lời

P scan ms [email protected] kantung janin n heartbeat bb..tp ini kna buat kat klinik luar...kat kk buka buku pink 8w..p tgk kat pasaraya susu ibu mengandung terlalu byk pilihan,similac,anmum,enfamama dll

Boleh je minum mana² brand susu ibu mengandung. Tapi kalo susu biasa..try mnum susu HL sbb dia ada folic acid jgk.