Amik depo & full bf boleh hamil?

Salam semua.. sy ade nk bertanya sikit... saya baru bersalin 1/5/23, masa 6/6/23 saya amik suntikan depo sbb tarikh appointment utk psg iucd lambat lagi.. dpt pd 17/8 ni.. n saya full breastfeed baby saya... pagi td saje try upt sbb lain mcm mabuk.. sekali naik 2 line plak.. yg 1 tu kabur2..mmg sebelum2 ni mase preggy pon line tu kabur2 jgk..utk sy x period lg sejak bersalin... betul ke sy pregnant? Sy betul2 x sedia lg... sy penat mental n fizikal... baby sy yg skrg ni anak ke4... Baru je 3 bulan... #pleasehelp #sebelumtanyadokter #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

kadang tu pakai perancang,lepastu suami pulak pancut dalam,akan jadi jugak pregnancy