Ovaryan cyst

Salam semua.. semalam kira2 jam 5.45 ptg sy kencing dan mendapati ada spotting darah wrna merah agak pekat, sy skrg mngandung dlm 10 minggu lebih, jd kerana agak risau sy terus bgegas ke hospital utk mengetahui apa yg berlaku.. setelah doktor scan ,trdapat 1 cyst yg kecil.. adakh bahaya bagi kandungan sy? ?kerana sebelum ni sy mempunyai sejarah gugur..

1 Trả lời

depends jgk sis , kdg2 cyst akan mengecut bl baby membesar , think positif je ye sis