Ingin Tahu...

Salam semua... Sebelum memulakan bicara sy ingin mengucapkan t. Kasih kepada yg memberi komen... Ok kandungan sy skg 34w1d... Sejak 2 ke 3 hrni sy rs perut agak mengecil sedikit selalunya perut terasa terik dan menonjol ke depan kali ni sy rs mcm kecil sedikit dan kebawah bby pon gerak tidak terlalu aktif seperti biasa tp kiraan cukup 10... Lg 1... 4hari lepas sy scan bby klu ikutkan scan bby dah 34w++ tp kenapa kiraan doc 32w... Due sy 4/4/2020... Adakah ini normal...

2 Các câu trả lời

selalunya kalau doktor tak inform apa2 kandungan ok sihat je sis. kalau dia detect ada masalah doktor akan inform ibu & refer hospital terus utk pemantauan dan rawatan selanjutnya. dia x kan biarkan.

Masa scan Dr kata normal ke tak?