Ruam kemerahan

Salam semua. Saya tengah alami ruam merah merah dekat bawah breast saya. Haritu okay je lagi tapi sekarang dah jadi pedih pulak. Nak kena sapu ubat apa ya atau vitamin apa yang sesuai. Tolong bantu saya. #ingintahu #firstbaby #31weeks3day

1 Trả lời

saya pun gitu juga dulu, melelas. sapu lah benda2 organic kat bawah tu. dulu saya pakai cocoa butter apa entah kat guardian tu. dia ada untuk breast ada untuk stretchmark