Menyesal

Hi salam semua. Saya nk meluahkan perasaan sy.. Saya sedih sbb susu badan saya dah takde.. Dulu banyak tapi disebabkan kebodohan saya, susu sy dah takde skrg. Sy sengaja stopkan susu badan nak bagi susu formula punya pasal kononnya nk suruh badan bby naik cepat supaya gemok. Tp Allah tak makbulkan permintaan sy sbb dia tahu niat saya.. anak sy tak naik2 pun badan sampai skrg. Kecik je dan kurus wlpun dah 4 bulan. Skrg sy menyesal org sekeliling duk ckp menyusu badan lagi elok sbb anti body anak lagi kuat ☹️☹️☹️ saya menyesal sgt. Ibu2 tahu tak mcm mana nk bagi susu badan ada balik? Mustahil tak? Sy nk anak sy sihat selalu, kesian dia ????

15 Các câu trả lời

Sis cuba buat sup sayur tepayas@betik yg masih mudah...minum sup tu..insyaAllah bkin byak air susu badan..

Susu bdan la yg terbaik sbnar nya,,dlu ank sy full susu bdn alhamdulillah cepat naik berat dia.

Klau sis dh cba cra tradisional xbrksan jgk.. Sis jmpa jerr doc mnta ubt tmbh air susu...

Awk bg ank formula susu ap

4y trước

Ni skrg sy prengnnt 7bulan 2minggu tunggu msa... Thnt dalm aty mmg da niat nk bg ank susu bdn... Moga2 allah memperkenn kn...smpai 12bulan pon tkpe jnji dia dpt susu bdn kn.. Insyallah.. Sy twakl.

Cuba skin to skin