Simpan Susu Perahan Waktu Travel

Salam semua. Saya nak tanya, saya perlu utk travel tapi balik hari.. Keluar kul 12pm, balik kul 2am. Soalannya, saya nak perah susu, then nak letak kat thermos, boleh ke? Since saya tak beli lagi cooler ice pack, boleh ke letak kat thermos? Then, dah letak tu, boleh ke kalau campur susu tu yang diperah kul 3pm dan 6pm?

2 Các câu trả lời

Termos x boleh. Icepack boleh tapi ada time limit. Boleh try search info EBM di FB..

Boleh campur susu anytime tp kena make sure susu sama suhu