Brown spotting/flow

Salam semua, saya nak tanya, saya first time pregnancy, saya pregnant 5weeks, bila scan ada je kantung, ada spotting warna coklat mula2 tapi lama lama darah coklat tu asyik keluar je tak berhenti. Dah 4 hari straight. Normal ke atau ni tanda2 keguguran? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

Brown spotting/flow
22 Các câu trả lời

Ni mcm banyak sgt, saya lean kepads tak normal. Apa pun elok jumpa doktor terus, sbb mcm ada komen lg satu kata, boleh jd normal dan tak. Bergantung pada badan.

kalo kuar cm tu berterusan kena p hspital sis.. sye dulu pon cm tu.. kuar brterusan.. mkin lama mkin penuh satu pantyliner.. n then sye keguguran.

Macam saya dlu, macam nie jugak darah banyak kuar, bayi sorg selamat lagi sorang gugur baik sis pei hospital takut jadi apa²

slalu misi pesan kalo kuar jer darah skit pun..terus direct pegi hosp..jgn tunggu.. semoga semua baik2x saja ya..😊

saya pun pernah jd macam ni masa yg prtama, saya gugur sbb saya pun keluar mcm ni tak brhenti

kalau macam ni tak normal puan sebab gel jeli tu ada keluar tu boleh direct PAC nya

nurse n dr ada pesan kuar darah ke terus g hospital

better ke hospital...utk mngelakkan pkra buruk blku

ank first mmng ade darah coklat sya dlu pnh jgk ank first

3y trước

anak first dengan keluarnya darah itu takde kaitan puan .. bergantung individu dan tahap kekuatan janin tersebut itu yang betul ..bukan kata oh anak pertama keluar darah tu normal..orang lain mengandung banyak kali pun ada je keluar darah ..jangan salah faham ya puan..

gi spital dik.. moga dipermudahkan urusan