21weeks tapi tak rasa pergerakan lagi

Salam semua. Saya nak tanya, biasanya anak pertama bila kita akan rasa pergerakannya ya? Saya dah 21weeks tapi tak rasa apa sangat. Cuma rasa angin sahaja. Kawan2 yg lain semua dah rasa pergerakan yg kuat. Saya jadi down pulak 😔#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Perlu risau. Yg penting gerakan baby bila 28 minggu ke atas. Kalau bawah tu, rahim masih besar dan dia bergerak bebas cme kita je xrasa

4 bulan ke ats sis..yg sis rse angin2 tu may be pgrkan bby tu..just x kuat g