momtobe (16weeks)

Salam semua.. Sape sini demam pastu kaki Ade rase senggal² sampai punggung rase senggal tuu..

5 Các câu trả lời

me too..baru ja jumpa doktor..😔demam,selsema,batuk,hidung sumbat,sakit pinggang,kaki sengal,sesak nafas..dugaan semua ni..sabar saja..enjoy our pregnancy journey..penting jaga kesihatan ya..

Wassalam. Sy tahu sy pregnant sebab demam teruk 3 hari. And sakit belakang dan punggung yg teruk.

wasalam, sy 21weeks now kerap sengal2 sampai tidur pun masih sengal

Saya punn 😅 pastu cepat mengahh haha .

Me too