Babyshop murah ????

Salam semua, please share babyshop area kajang/bangi/putrajaya yg murah & best for shopping??? #firsttimemommy #sharetipspliss???

2 Các câu trả lời

Saya biasa beli kat manjaku bangi atau manjaku putrajaya je..sbb semua kat satu tempat tak payah nak pusing mall end up apa yg kita nak xde..kalau brand mcm mickey, pororo tu mahal sikit la..tp utk baby sy pilih anakku ngan pureen pun da ckup memadai sbb baby nanti cepat besar.

5y trước

ok sis tq . ni bru nak mcari nii. hihi beli skit2 dlu