anak demam

Salam semua pernahka anak kmu semua demam pastu berak² cair.. Apa yg kamu selalu buat ya???

4 Các câu trả lời

dmam tu sllu jerlum dgn air n kerap kn mndikn nya..Mndi dgn sehiris lemon elok utk dmam n slsma..Klu berak nie tkt cirit je sb cair..Tpi tgk atas dia mnum..Klu bby bwah 6bln msti susu fm @ bf xok kot..

5y trước

Yg pntg mnum air msk bnyk2 jga

bawa g klinikk

ermmm...

Wslm. Pegi hosp kalau demam berterusan dan berak cair lebih 5x dlm sehari. Anak saya pernah mcm tu. Warded 2 hari dkt hosp