Helo kmu,minta bah petua dri kamu..mcm mna mhu dishtkn anak sya selesma,batuk,demam,ada kahak lagi..

2 Các câu trả lời

Berapa umur anak? Klu msih kecil lg biasa tiada ubat kcuali demam. Suggest utk sis terus jumpa Dr, especially bila dh demam kena pantau btl2. Klu blh take turn jaga baby selagi masih demam, klu masih kecil lg baby blm pandai kawal suhu badan sendiri, tu kena pantau btl2. Tp klu dh besar sikit, should be blh minta je ubat dri Dr.

2mo trước

baru 1 bulan lebih

sy guna Minyak wagas oil cengkih..2 ari je ank sy selsema n cpt baik.pastu sy kerapkan menyusu

2mo trước

ouhh beli kat mana tu