Crawling.

Salam semua. Normal tak baby 7 bulan 15 hari masih belum boleh merangkak? Telentang dan pusing balik dah pass. Duduk tanpa support pun dah pass, tapi belum tolak kaki utk merangkak. Bila tummy time mengamuk.

2 Các câu trả lời

Sy bby skrg dh masuk 10 bulan br la nk merangkak jauh sis, sebelum ni dok la risau x mau merangkak tp kalau mengensot mcm askar bkn main laju lagi...

Wasalam. normal..ank sy 11bulan baru merangkak. Kalau tak, komando je. Hehe

5y trước

Hahaha...betul2 sis. Selalu tanya kwn knp bby xnk merangkak..rupanya dia lambat. Tgk2 dh pandai je merangkak...hihihi