Ubat Tahan Muntah Untuk Ibu Hamil

Salam semua nk tnya okey ke sya mkn ek..sb somi sya beli di famasi..sb sya asik muntah² jer skrg sya dh 33w5d harap sapa ada pernah mkn ubt ney blh kongsi cte ye..sb sya 36w nt sya kna serah diri sudah sb kna czer sya menadung mcad twin...

Ubat Tahan Muntah Untuk Ibu Hamil
13 Các câu trả lời

Boleh sis. Dr pernah bagi ubat ni utk tahan muntah. Dulu masa 1st trimester kalau jalan jauh msti ambk veloxin dulu. Sgt membantu 😁

Anak sulung..doktor swasta ada bagi..okey lh..skrg blh thn sikit dgn muntah2..tp lama dgn alahan mbk..smpai 6 bln lbh..

Sy makan ubat tu wktu alahan..mmg bagus ..trus ada tenaga sikit..ada selera mkn..tak pening Dan mual..

Okey ja ubat ni. Saya doctor kk and gh pn bgi ubat ni tpi kesan dkt sya mengantuk seharian 😂

boleh jee . saya pun mkn yg ni jugak sbb hanya ubat ni yg sesuai utk preggy . sangat berkesan

kalau kat kkia, dapat free ubatnya . doktor kasi ..

Yess baguss.. saya pun dapat ubat ni dari hospital haritu

mgkn utk saya tak sesuai. sbb mkn pun tetap muntah 😅

ubt ni ok je ..mmg doc akn bg ubt ni kalau kita muntah

Ubat ni sgt sesuai untuk ibu mengandung