gigi berlubang and gusi bengkak

Salam semua..just nk mnta pndpt..saya bru 5weeks..saya ada mslh ggi berlubang and skrg tgh mengalami sakit gg geraham..gusi saya pun sama bgkak..ada tk cara atau apa apa suggestion untk kurangkn sakit ni? And gigi saya yg berlubang tu boleh ke cabut msa pregnant? Effect bby tk? Mind to share ya...

13 Các câu trả lời

P ja klinik nty doc bg ubt kalau tk bley cbut,mcm sy doc bg antibiotik sbb gg brlubang lg pn dh 8bulan

pergi je klinik gg..kan kna buat checkup gg tuk ibu pregy..bia Dr gg y putuskn dia nak buat pe..

G dentist dear..jgn biar..skit ooo gigi berlubang