Kulit gelap dibahagian ketiak dan leher

Salam semua nak tnya, now saya tgh pregnant 13 weeks. Normal ke kulit diketiak dan leher jadi gelap sikit???? Untuk ketiak saya tk boleh pakai deodorant langsung nanti gatal 😅😅 ada yang mcm saya tk hehehe

13 Các câu trả lời

same lah .. laki aku suka ejik aku . dia tak tahu pembawak and skrg dia kne alah muntah ii hahaha

4y trước

Heheheeheh ok thankyou sis 😊

sy kulit gelap di leher. ketiak ok tp gatal n berbau kuat sikit.. adoi la 🤣

kebiasaannya sbb pembawaan tu sis. inshaaAllah nanti okay. semoga dipermudahkan..

4y trước

inshaaAllah..

normal sis..sy punya ketiak pun hitam dan berbau time² mngandung

normal..sy smpai bsalin..nti die hilang sendiri

normal sis. nnti dh bersalin slow2 hilang.

4y trước

Alhamdulillah kalau normal. Heheh thankyou sis

normal sis,lps bslin nnt hilang smua tu

4y trước

I see. Ok thankyou ye sis

normal sis.. mkin lama mkin gelap

4y trước

Tu la sis. Terkejut tgk gelap ketiak saya hahaha thankyou sis

So normal . I pun gitu

4y trước

Heheh ok sis thankyou

normal pembawaan tu

4y trước

Yeke sis Alhamdulillah kalau normal hehe thankyou sis