KULIT KERING KAT LEHER ,TEPI KETIAK, PELIPAT SIKU, BAWAH BREAST

Hi mommies semua. Normal kulit jadi kering smpai gelap dan kasar plus sakit jgk la sebab kering . Saya dah 32 weeks.

2 Các câu trả lời

normal tu sis sbb alahan mengandung mcm tu . saya pon sejak pregnant ni bwh breast jdi kering kdg2 tido tk sedo trgaru bgun2 pedih matt . lpstu saya sapu petroleum jelly . alhamdulillah ok sikit dr sblm ni

Perubahan hormon tu masa mengandung.. pkai lotion untuk krgkn kulit kering