31w & vaksin

Salam semua... Nak tnya masuk 31w nie mmg rasa sesak nafas ke? Atau pun sebab sy ccuk vaksin dos ke 2 semlm.. 20/8/21 #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Bila anak dh makin membesar dlm perut boleh sebabkan mcm susah nafas jgk. Tp puan klu ada oximeter tu blh monitor oxygen puan tiap jam. Klu rasa teruk sgt sampai dh menurun kurang dr 95% terus ke emergency ya.

3y trước

skrg dah okey sikit..maybe bby xselesa... dia dok pusing, gerak2 tu lgi buat xckup nafas..tqsm sis