Ujian kehamilan

Salam semua, nak tnya macamni pregnant ke ?#ingintahu

Ujian kehamilan
23 Các câu trả lời

tahniahh sis ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

Samalah sis saya pon masa hritu mcm tu,double line samar tp repeat check upt after dua minggu and buat awal pagi , dpt result sama jgk esoknya gi check dr mmg positive and dh 8w preg dh

boleh double confirm dgn high sensitivity upt. boleh cuba test pakai upt dipp&tell ataupon digital CB☺️. repeat test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j

in sha Allah positive tu ..saya klu dah nmpk garis mcm tu confirm pregnant .dah 3 kali mngndung mcm tu la saya dpt hehe

Tahniah..nmpk double line nie pregnant...hrp sy pon ada rezeki mcm awak jumpa double line esok nk test..

Ye sis, positive tu...tahniah, semoga y baik2 saja utk sis dgn bby smpai hri bersalin nnt...

pregnant ni sis..tahniah ...smoge sis dan baby dlam keadaan sihat

tahniah sis... cuba buat time awal pagi nak buang air kecil

Alhamdulillah tahniah..sya dlm 3 kli check jgk smar2 mcm sis

macam sy juga sis.. awal2 test macam ni, skrang 7 bulan suda