Pengalaman keluar spotting pregnant 6w 1d

Salam semua. Nak tanya, siapa ada pengalaman keluar brown spotting, baby OK tak? Saya ada keluar sikit brown spotting harini. Saya terus jumpa doktor. So doktor bekalkan ubat untuk kuatkan rahim selama 2 minggu. Saya juga kena monitor qty spotting tu macam mana. Siapa yang ada pengalaman macam ni, boleh share tak? Baby selamat ke? Apa tips penjagaan? Terima kasih semua. Semoga baby kita semua selamat dan sihat ❤️

1 Trả lời

Masa 1st pregnancy, saya sllu keluar darah tiap kali bersama dgn suami. Sepanjang 1st trimester. Untuk 2nd pregnancy plak, sepanjang 1st trimester, hari2 saya turun darah. Pernah turun darah beku besar separuh genggaman tangan.. But Alhamdulillah masuk je second trimester, darah pon stop

1y trước

Takde. Just ubat kuat rahim and suruh bedrest seminggu tp x bedrest pon just kurangkan buat kerja rumah je.