Pink Brown Spotting

Saya dah weeks 5 pregnant. Semalam keluar spotting warna pink and then 2nd time check warna brown pulak. Saya dah jumpa doc & doc bagi ubat kuatkan rahim. Adakan punca keluar spotting sebab selalu buat kerja berat atau sebagainya? Berapa lama spotting ni akan ada yer? #adviceplease #ingintahu

2 Các câu trả lời

Doktor saya ada bagitau, klau ada kes mcm ne, itu sebap badan dan rahim tak kuat, so u kena banyakkan rehat, tak boleh selalu penat, dan elakkan buat kerja berat. my doctor say be careful with this issue.

6mo trước

Omg thanks for the advice 🥹 Really appreciate it.

dah buat scan ke masa 5w?

6mo trước

scan tvs ke? awal lagi tu jgn risau banyak2 ok