baby mula menendang

Salam semua. Nak tanya saya skrg 21weeks. Anak first. Kenapa blm rasa anak menendang ye. Ada rasa denyut2 mcm tu je. Tu pon dlm sehari tak kerap. Dua tiga kali mcm tu. Tu normal ke? Risau pulak. Mummy semua baby start menendang week ke berapa?

1 Trả lời

Pergerakan baby boleh dikira dari: - mengeras perut - tendangan - perut beralun - denyutan Setiap org x sama, jadi kalau ada antara di atas berlaku,konsider baby bergerak

5y trước

Oh. Tq sis