Skincare

Salam semua. nak tanya. saja je ajak borak mommy2 semua huhu. korang semua pakai skincare apa ye? sebab saya dulu pakai vsl, & sejak prgnant ni stop dah.. ramai cakap tak selamat. so, mommy2 pakai apa ye? yang selamat untuk baby???

43 Các câu trả lời

Masa perggy tak pakai skincare apa pon. Sebab tahap malas melampau. 🤭

Pakai pencuci muka natural ingredient je sabun tomato hajar skincare

Xpakai skincare apa² , cuma pakai pencuci muka kunyit je 😆😆

Saya teruskn guna meeracle sblum dr pregnant lg.. Alhamdulillah ok

Sy hari2 pakai sabun susu kambing je,,, skincare lain2 xada lah,,,

Minyak boonga n sunscreen wajib pakai walaupun duk umah ye ibu2..

Takpakai pape , pencuci muka pn xpakai 😁 hold kejap hehe

Sy pkai Vsl..prggy 7mnth.alhamdulilah..x de pape,ok jew.

Xpakai apa pun,just cuci dgn air paip je 😅

sejak pregnant nie x pakai apa...😂😂