Confius contraction atau contraction palsu.

Salam semua nak tanya pendapat mommies semua. Saya start rasa sakit tapi perut tak mengeras. Takda turun tanda, saya start sakit dari punggung & bahagian depan perut. Sekarang saya 36 weeks 3 days baru. #pleasehelp #bantusharing

Confius contraction atau contraction palsu.
2 Các câu trả lời

even tk turun tanda, still kalau sakit contraction, mengeras, kekerapan dlm 10 min- 5min skali, terus ke hospital. lain pregnancy lain tanda2 bersalin sis.

Install app yg boleh kira contraction. Apa2 semua boleh bgitau samada palsu, contraction sebenar atau segera ke hosptl