upt masih samar selepas keguguran

salam semua, nak tanya normalkah slps keguguran upt masih naik smar²? sya keguguran 22/5.

4 Các câu trả lời

Doctor dah sahkan keguguran? Dia ade scan tak masa gugur tu untuk tengo ade sisa ke tak? Kalau dah mmg normal upt akan samar lagi for atleast 3-4w depends hcg dlam badan kite. Saya prnah gugur kluar kantung , upt masi samar 3w, lepastu baru negative. Kalau upt makin hari makin terang, blh try pg klinik scan balik.

1y trước

dktr scan sekali sj msa 22/5 tu. lps dr tu tiada bt double scan. dktr cma call sruh bt upt. klu +ve dia sruh dtg hsptl blik, klu -ve tdk perlu.

Saya hrtu gugur sebulan still upt positif…. Check lps sebulan lebih dah negatif

1y trước

kira normal jg lah kan klu mcm tu.

dah scan lps ggur?

1y trước

okay sis. nnt sy ke hsptl double scan

normal sis..

1y trước

okay sis. klu mcm tu tngu sj lh kan smpi next cycle☺️